Skänk en gåva!

Bli fadder till ett djur!

stöd djuren och verksamheten på färsna 4h!

Under hela året arbetar vi aktivt med läger- och kursverksamhet samt mot skolorna i Norrtälje kommun. Många av våra aktiviteter för barn och ungdomar är kopplade till skolans läroplan.

Färsna 4H är en ideell förening som till stor del finansieras utav bidrag från företag och privatpersoner - nu behöver vi din hjälp!
Genom att just du väljer att stödja vår verksamhet kan vi fortsätta att utveckla den betydelsefulla barn- och ungdomsverksamheten. Dessutom bidrar din gåva till bevarandet utav svenska utrotningshotade lantraser och att djuren på gården har det bra.

4H vill göra lärandet till en lek, väcka nyfikenhet och motivation till att söka mer kunskap. Vi vill inspirera och motivera till engagemang och vara en del av något större än sig själv. 
För oss är det viktigt att kunna möta var människa, stor som liten, gammal som ung och ge den något att ta med sig.

Djuren på gården har kanske den viktigaste rollen. Inte nog med att de dagligen välkomnar gårdens besökare - de bidrar också till att många utav kommunens barn och ungdomar har en meningsfull fritid och att de känner sig behövda!

Som privatperson kan du stödja oss genom att bli medlem, bli fadder, skänka din tid eller en gåva. För företag finns färdiga sponsorpaket och reklamplatserbjudanden. 

Tack för din insats - den behövs!

swish

123-571 51 72
Skänk en gåva på valfritt belopp! 

bankgiro

490-7770
Skänk en gåva på valfritt belopp! 

visa ditt stöd på facebook!

Följ vår facebooksida

kontakta oss

Har du frågor kring medlemskap, fadderskap, gåvor eller sponsring? 

Skicka ett mail till farsna@4h.se så gör vi vårt bästa att svara på din fråga!