börja rida

Vår vision är att alla barn och unga ska växa upp till engagerade och ansvarstagande individer med respekt och omtanke för omvärlden. Enagemang och ansvarstagande växer fram då man får vara med och påverka och hjälpa till och det är just därför som medlemmarna i Färsna 4H är de som bestämmer hur verksamheten ska se ut. Våra medlemmar är alltid välkomna till gården för att pyssla med hästarna och ser gärna att man är med och sköter om dem, hjälper till vid barngrupper och engagerar sig i klubben utöver sin egen ridning. 

Är du intresserad av att börja rida hos oss kan du först läsa om våra olika ridgrupper. Där kan du få en liten inblick i hur terminen ser ut och vad du kan förvänta dig. All vår ridning sker utomhus - antingen i skogen eller på vår lilla ridvolt. Varje termin innehåller också ett eller flera teoripass.

När du funderat över vilken ridgrupp som du tror skulle passa dig skickar du in en intresseanmälan till oss. Vi ser sedan över din anmälan och kontaktar er om möjlig plats i en grupp vi tror skulle passa dig samt annan nödvändig info som kan vara bra att få innan du börjar rida hos oss. Man är också alltid varmt välkommen att komma upp till gården och hälsa på oss och hästarna. 

Intresseanmälan ridverksamhet